It's hard to say goodbye !
29 augustus 2024 - Almere, Nederland
De laatste week is aangebroken. Over precies een week, donderdag 5 september, zit ik 's ochtends op de KL1041 naar Birmingham. Ik heb het voor m'n gevoel allemaal onder controle. Ik heb afgelopen week afscheid genomen van de psycholoog en de huisarts geüpdatet over de laatste gang van zaken, eigenlijk louter goed nieuws. Over afscheid gesproken, eigenlijk stond afgelopen week helemaal in het teken van afscheid.
Afscheid van NS c.q. Albert Heijn.
Het is best gek en de tijd is mega snel gegaan, maar ik heb er al weer twee jaar op bij de NS voor Albert Heijn. Twee jaar geleden solliciteerde ik bij Jeffrey, toen nog op het Amstel station. Vier weken later gingen we open in Almere. Ik heb de winkel van niets naar iets zien groeien, en heb daar zelf wekelijks aan bijgedragen met super collega's. Dat schept een band. Het afscheid bestond uit een bescheiden borrel mét cadeautjes, en de week daaropvolgend het inleveren van de sleutel en de kleding. Ik heb een aantal leuke Hollandse cadeautje's gekregen, en de zeldzame KLM Monopolie.
Afscheid van familie en vrienden.
Helaas hoort dit er ook bij, al is het natuurlijk geen écht afscheid. Ik ga niet emigreren naar Nieuw-Zeeland ofso, nee Engeland is prima te doen en ik ben ook geregeld weer thuis. Toch is een prestatie als afstuderen en studeren in het buitenland, naast dat je al weer de 26 hebt aangetikt wel een feestje waard. Dat hebben we dan ook gedaan met een gezellige BBQ in de tuin. Het weer zat wel en niet mee, dus we bleven maar beter binnen haha. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en de mooie cadeautjes. En ehh Fleur, de volgende keer krijg je zeker weer een uitnodiging 😉.
Dan rest mij nu alleen het inpakken, de laatste dingen regelen en klaar maken voor vertrek. Tot de volgende 😎

Ondanks dat het weer parten ging spelen was het een geslaagd feestje.