Laurian de Haan
- 15
- Foto’s:
- 415
Over mij
Dag! Ik ben Laurian, 25 jaar, geboren en getogen in Almere. Ik woon nog thuis samen met mijn vader, mijn moeder en mijn twee broertjes. Die twee broertjes lijken overigens wel heel erg op elkaar. Ook hebben we al geruime tijd twee katten die ons vergezellen.
Voor wie mij nog niet kent, ik zal mij even voorstellen. Laten we beginnen met de studie. Ik heb op het Oostvaarders College de onderbouw van het VWO gedaan, waarna ik geswitcht ben naar het Baken Park Lyceum om het daar af te maken. Dit lukte helaas nog niet. Ik ben uiteindelijk met vlag en wimpel aan het Joke Smit College in Amsterdam geslaagd voor mijn VWO Natuur en Gezondheid diploma.
Na het VWO ben ik Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) gaan studeren. Waarom? Nou dat is best simpel: mijn opa heeft mij techniek-gek gemaakt. Mijn opa, die z’n hele leven bij de NS heeft gewerkt, nam mij altijd mee (met en zonder oma) in de trein en waren we vaak wel op het panorama-terras op Schiphol te vinden. Op die leeftijd vorm je de meeste interesses, dus zo ook ik de mijne: vliegtuigen, treinen en zo’n beetje alles wat (mechanisch) beweegt of een stekker heeft.
Tijdens mijn studie had ik af en toe ook nog wel wat vrije tijd (ja echt!). In deze vrije tijd was ik te vinden als leidinggevende in de supermarkt, in de sportschool, bij m’n lieve vriendin Kim of op de racefiets met zweet op m’n rug.
ik ben inmiddels afgestudeerd na vier-en-een-half jaar studeren aan de HvA, een minor in England en twee prachtige stages bij KLM. Je bent op deze blog gekomen omdat je nieuwsgierig bent wat ik erna ga doen en hoe mij dat afgaat. Wees gerust je komt niks te kort! Welkom en veel leesplezier!
Bezochte landen
Ik heb 5 landen (2%) bezocht:
België, Frankrijk, Ierland, Nederland, Verenigd Koninkrijk.